Klachten – Huisartsenmaatschap Tussendijken – Rotterdam
Mathenesserdijk 491 3026 GK Rotterdam Tel:010-4763822 Spoed kies optie 1

Klachten

Wanneer u ontevreden bent, vinden wij het prettig als u dit ons laat weten. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede of klacht, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. U kunt uw klacht op het spreekuur bespreken, telefonisch of via het klachtenformulier.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris bij de SKGE (Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg).

De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen bij de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.